Wien

29. november 2017

Ta en pause fra julestria og reis på en førjulstur til Wien, en av Europas vakre storbyer.
 Wiens julemarked har flere ganger blitt kåret blant de fem beste julemarkedene i Europa, og har en lang tradisjon som strekker seg helt tilbake til 1290-tallet.

Nyt synet og lyden av julemarkedene og se Wiens vakreste torg forvandles for sesongen med aromaer og smaker av vinteren. Julemarkedene gir rikelige med muligheter til å
prøve julens godbiter.

Dag 1 - 29. november

Bussen henter oss på avtalt tid og sted, og bussen tar oss til Gardermoen. Her får vi flyavgang med Norwegian kl. 09.30, med ankomst i Wien kl. 11.45. Her venter buss samt skandinavisktalende guide på oss. Vi får en 4 timers rundtur med frivillig lunsj under rundturen. Vi besøker blant annet Highlight Tour på Schönbrunn som siden 1860 tallet har vært en av de viktigste turistattraksjoner i Wien. Her får vi en omvisning med guide. Vi sjekker inn på sentrale InterCity Hotel Wien. Vi får middag på hotellet, og muligheter for å utforske byen. Resten av kvelden har du på egenhånd.

Dag 2 - 30. november

Denne dagen får vi til egen disposisjon. Vi spiser både frokost og middag på hotellet, men utover det er du fri til å gjøre hva du vil. Rammen for julemarkedene i Wien er rundt rådhuset med de fantasifulle eventyrverdener, forskjellige juleverksteder og bugnende boder med mat og håndverk. Rundt dette området finnes også flere museer og mye annet flott å oppleve, samt noen av Europas mest kjente kafeer som serverer både Sachertorte og Maria Theriazien-kaffe.

Dag 3 - 1. desember

Etter frokost tar vi farvel med julebyen Wien for denne gang, og setter kursen mot flyplassen. Her har vi avgang med Norwegian kl. 12.25, og vi ankommer Gardermoen kl. 14.40. Vår buss venter på oss og tar oss tilbake til utgangspunktet.

Kom og bli med til Wien’s julemarked som ønsker deg velkommen! Dykk ned i en verden av håndverk, varm punsj med mye alkohol, den største skøytebane i Østerrike, herlige søtsaker og mye mer!

Priser

Pris pr. person Kr. 5.900,- som inkl. alt overnevnte
Tillegg enerom Kr. 580,- for 2 netter.

Send oss en henvendelse