Dansebænd weekend på populære Oset Høyfjellshotell, 4 dager

7. juni 2019

På med danseskoa og frem med swing skjørtet, nå spilles det opp til vårdans på Oset. Lothars en trio fra Aurskog i Akershus er det nok mange som drar kjensel på, de er veldig populære på grunn av sitt store og allsidige reportoar, og har de fleste «gode gamle» slagerne fra 40-tallet og frem til i dag. Her er det med andre ord store muligheter til å få seg en swingom eller tre……..

7. juni

Avreise fra avtalt tid og sted, turen går med frivillig kafferast underveis, det blir også litt servering på bussen. Ankomst Oset på ettermiddagen og vi blir ønsket velkommen i bussen av vår seniorvertinne Kirsti, som sikkert mange kjenner fra før. Vi får tildelt våre rom og middag om kvelden. Deretter spiller Lothars opp til dans og resten av kvelden til felles hygge.

8. juni

Frokost på hotellet, tid på egenhånd. Oset har flotte turområder selv også for de med gangbesvær. I dag blir det grilling ute (værforbehold) hyggelig samvær med god mat og drikke (drikke ikke inkludert). Deretter omvisning i fjellkirken med Kirsti. Tid på egenhånd før middag, igjen spiller Lothars opp til dans og resten av kvelden til felles hygge.

9. juni

Etter frokost tar igjen Kirsti seg av oss og i dag skal vi besøke Gildehallen som består av bruksting fra gammel tid. Ved inngangen til Gildehallen er det bygd opp ein liten landhandel. Her er det gamle vekter med lodd, klesruller, vaskebrett, saftflasker, honningspann, kakeboksar, protokollar, kaffikverner, parafinlamper og pumper, gamle kassa-apparat, gamle telefonar, mjølkespann. 
Inne i den store hallen dominerer ett stort langbord pynta med ulike typar parafinlampar, kanner og tiner. Forøvrig er her eit rikt utval av kister, kjerald, symaskiner, tutegrammofonar, hardingfeler, mangletre, seletøy, smørbuttar, løkhyller, framskåp, ølbollar, tutekanner, smørkinner, rokkar, kjelar i alle fasongar, sablar og sverd, verktøy og ferdaskrin, berre for å nemne noko. Etter å ha mimret eller kanskje fått noen nye gode ideer får vi servert lunsj på hotellet. Tid på egenhånd før middag om kvelden. Siste kveld med Lothars i kveld så benytt sjangsen. 

10.juni

Etter frokost tar vi farvel med Oset for denne gang og setter kursen tilbake til utgangspunktet med frivillig kafferast underveis.

Pris pr. person: kr. 3.450,-

Tillegg for enerom kr. 265,- pr. døgn

Send oss en henvendelse