Fyri Hotel og Resort m/Flåm og Fagerdalen støl, 4 dager

27. september 2021

Hjertelig velkommen til å bli med oss på en reise 625 m.o.h. blant tretopper og i et landskap som er like nydelig om sommeren som det er om vinteren. Et sted hvor eventyr og natur er utflukten, og hotellet fungerer som gjemmested for rekreasjon og velvære. Fyri Hotel- og Resort ligger i Hemsedal, hotellet har 144 rom og her står opplevelsene i kø, man kan slappe av i inne- og utendørsbassenget. 

Hjertelig velkommen til å oppleve Hemsedals vakre fjell på en helt ny måte.

 

1. dag, 27.september

Avreise fra avtalt tid og sted. Turen går med frivillig kafferast underveis og vi ankommer Fyri Hotel- og Resort på ettermiddagen. Vi gjøre oss kjent med omgivelsene før middag om kvelden. Resten av kvelden til felles hygge. 

 

2 .dag, 28. september

Etter frokost tar vi plass i bussen og kjører til Flåm som venter på oss i dag. Vi besøker Ægir Bryggeri. Ægir Bryggeri har kapasitet til brygg på 10hl i pub-bryggeriet, og en årlig kapasitet rundt 1200hl. Mesteparten av produsert øl går til videresalg i Norge, og noe til eksport. Vi smaker tre populære sesongøl fra Ægir Bryggeri, og kanskje oppdager en ny verden av lukt og smak.Vi får høre litt om historien, ølet og ulike teknikker for å få de beste smaksopplelsene. Frivillig lunsj og tilbake til Fyr hotell på ettermiddagen. Middag på hotellet om kvelden. 

 

3. dag, 29. september

Etter frokost tar vi plass i bussen og kjører en tur til Fagerdalen Støl. Fagerdalen støl ligger på veien mellom Bergsjø og Hovet. Den har vært i familien i 300 år og nå er det Anne-Lise som driver her hver sommer/høst. Vi får servert kvikaku m/kaffe og Anne-Lise holder kåseri og mulig hun også tar frem trekkspillet og tar en «trall». Tilbake til hotellet og ettermiddagen til egen disposisjon (husk badetøy) før middag om kvelden.

 

4. dag, 30. september

Etter frokost er det på tide å ta farvel med Fyri Hotel- og resort for denne gang. Turen går tilbake til utgangspunktet med frivillig kafferast underveis.

 

Varmt velkommen til Fyri Hotell, et sted hvor livet er herlig.

Pris pr. person kr 5.495,- 
Tillegg for enerom kr 330,- pr. døgn

Send oss en henvendelse