High Class juletur til fantastiske Strasbourg og Rüdesheim, 6 dager

27. november 2022

En ny og innholdsrik juletur hvor vi kan by på kremen av flotte julemarkeder.

Strasbougrg:   Julemarkedet i Strasbourg har nesten 500 års tradisjon med julemarked, dette er et av de hotteste «destinasjoner» for julemarkeder i Europa og det hele startet i 1570. På den tiden ble det kalt «Christindelsmärik. Siden den gang fortsatte byen med tradisjonen, og ga besøkende sjarmen til et varmt og autentisk julemarked. Strasbourg kalles også julens hovedstad.

Rüdesheim:   For mange er det blitt en førjulstradisjon å reise til ett avTysklands stemningsfulle julemarkeder. Her møtes kunstnere, håndtverkere og kjøpmenn fra fem verdensdeler for å by sine produkter til nettopp deg i sjarmerende omgivelser.

 1 dag, 27.november

Avreise fra avtalt tid og sted, turen går direkte til Gardermoen med flyavgang (ikke fastsatt enda) til Frankfurt. Vår buss venter på oss og kjører oss og til julebyen Strasbourg. Vi sjekker inn på sentrale Le Grand Hotel som ligger i sentrum. Gjør oss kjent med omgivelsene før middag på  hotellet om kvelden.

2 dag, 28.november

Etter frokost møter vi får lokalguide og får ca 3 timers tur i hyggelige juleomgivelser. Deretter tid på egenhånd til å snuse inn herlige dufter av glühweinm, brendte mandler mm alt ligger til rette for å komme i julestemning.Frivillig lunsj denne dagen. Middag på hotellet om kvelden.

3 dag, 29.november

Etter frokost tar vi plass i bussen og turen går til byen ved Rhinen, Rüdesheim som også har ett fantastisk julemarked å by på. Byen er overalt nydelig pyntet med lys, gran og alt hva som hører julen til, og man vil straks føle den deilige julestemningen. Vi sjekker inn på Hotell Trapp som ligger midt i sentrum.

Gjør oss kjent på julemarkedet før middag på hotellet om kvelden. Etter middag går vi til en av vinstuene i Drosselgasse for de som ønsker det.

4 dag, 30.november

Etter frokost går vi det korte stykket til Georg Breuer, her blir det vinsmaking. Deretter tid til å utforske julemarkedet. Vi finner kandiliserte epler, duften av varme nøtter samt juleboder. Man kan også ta det gamle juletoget som kjører rundt i denne hyggelige lille byen  hvor alle elsker jul og føler seg hjemme. Felles middag på hotellet. Etter middag går vi igjen går til en av vinstuene i Drosselgasse for de som ønsker det for en hyggelig avslutning i vin- og julebyen Rüdesheim.

5 dag, 1.desember

Etter frokost tar vi farvel med Rüdesheim for denne gang. Turen går via Frankfurt, Kassel, Hannover med frivillig lunsj underveis. Båtavgang med Stena Line kl. 18.45 om kvelden. Om bord venter julebord inkl. fri drikke av øl, vin og min.vann på oss. Resten av kvelden til felles hygge.

6 dag, 2.desember

Frokost før ankomst Gøteborg kl. 09.15. Vi kjører nordover og tar en tur innom Svinesund/Nordby for shopping før turen går tilbake til utgangspunktet med perfekt oppladning til julen hjemme.

 

 

Pris pr. person   kr. 9.995,-

Tillegg enerom  kr. 2.500,-

Tillegg utvendig lugar fra kr. 300,- pr. person

Tillegg enelugar båt fra kr. 650,-

Send oss en henvendelse