Julebyen Gøteborg, 3 dager

3. og 10. desember 2021

Vi bor sentralt i Gøteborg på Scandic Europa

Vi ankommer en by som er pyntet til Julefest hvor den gode atmosfæren og julestemningen bare må opple- ves. Byen har mye å tilby alle alders- grupper og forslag til hyggelige før- julsopplevelser finner du på neste side.

 

1. dag, fredag

Avreise fra Oslo Bussterminal
kl. 10.00. Vi tar kaffe- stopp underveis før vi ankommer Gøteborg. Hotellet har sentral beliggenhet med kort vei til alt denne trivelige byen har å by på. Kvelden til egen disposisjon.

 

2. dag, lørdag

Etter en god frokost er vi klar for et julepyntet Gøteborg med alt vi kan tenke oss av juleshopping og andre fristelser.

 

3. dag, søndag: Etter en god frokost blir det avreise fra hotellet kl. 10.00. Vi kjører til Strømstad hvor vi går om bord i Color Lines ferge med avgang kl. 13.40. Overfarten tar 2,5 time og under over- farten kan vi enten nyte et velsmakende julebord (ikke inkl. må forhånds- bestilles), eller slappe av med kaffe eller en mat- bit i skipets hyggelige kafeteria. Gå ikke glipp av Taxfree-shopping om bord! Butikkene bugner av julevarer og gode tilbud. Vi ankommer Sandefjord ca. kl. 16.10 og beregner å være til- bake i Oslo ca. kl. 18.00.

Pris pr. person kr 3.295,-

Prisen inkl: buss, to overnattinger m/frokost på Scandic Hotell Europa, entré Liseberg og overfarten Strømstad - Sandefjord. Ekstra kr 250,- for jubordbuffet på overfarten

Tillegg enerom på forespøsel

Send oss en henvendelse