Julemarkedet på Røros m/Savalen Hotell, 3 dager

1. desember 2021

Med sine fargerike trehus, hvit snø som legger seg oppetter veggene og en blåtime som fortyller både store og små, danner verdensarven Røros den perfekte rammen for et utendørs julemarked. 

Julemarkedet ligger i Bergmanssgata og i Sangerhuset. Tuftet på det ekte og nære håper deistinasjonen å gi sine gjester en stemningfull førjulstid. I 2021 er det 11. gangen det bringes magisk julesteming til Røros.

 

1. dag. 1. desember

Avreise Oslo kl 09.00, turen går med frivillig kafferast underveis og ankomst Savalen Hotell til kaffe og kake. Vi gjør oss kjent med omgivlesene før middag på hotellet om kvelden. Resten av kvelden til felles hygge.

 

2. dag. 2. desember

Etter frokost skal vi besøke julemarkedet på Røros, ca. 1 times busstur. Vi opplever god gammeldags og stemningsfull fulehandel i gater og butikker, hest og sledeturer samt fjøsnissene som alltid er til stede og skaper god stemning gjennom sang og nissestreker. Frivillig lunsj. På ettermiddagen reiser vi tilbake til hotellet, julebord om kvelden og resen av kvelen til felles hygge.

 

3. dag 3. desember

Etter frokost tar vi plass i bussen og jkører tilbake til utganspunktet med frivllig kafferast underveis.

Pris pr. person kr 3.680,-

Prisen inkl: buss og 1/2 pensjon

Tillegg enerom kr 450,-

Kanefart er mulig en av dagene. Hest og slede henter oss på hotellet og kjører oss til en koie hvor man får servert varm gløgg samt høre historie om Røros før og nå. Pris kr 355,-

Send oss en henvendelse