Juletur til Gøteborg med Lisberg, 2 dager

5. desember 2019

Bli med til julebyen Gøteborg. Her er Sveriges største julemarked, som starter opp allerede i november - på Liseberg så klart. 

«Husker du når det alltid snødde på julaften? og du lå våken om nettene og lurte på hvordan nissen kunne vite hva akkurat du ønsket deg til jul? Jul på Liseberg er så nære barndommens jul du kan komme. Her dufter gløgg, brente mandler, toner fra julemusikk og latter fra barn som fryder seg i karuseller. Lisebergtårnet står dekorert som en lysende gigantpyramide og stråler over hele Gøteborg, så la skinnet fra 5 millioner julelys vise veien. For de som ønsker noe ekstra godt er Saluhallen en oase for de sultne – den ligger på Kungstorget.

1. dag, 5. desember

Avreise fra avtalt tid og sted, turen går med frivillig kafferast underveis og vi ankommer julebyen Gøteborg tidlig på ettermiddagen, vi sjekker inn på sentrale og flotte Scandic Europa som ligger i direkte tilknytning til Nordstaden kjøpesenter. Litt tid på egenhånd før vi tar plass i bussen og setter kursen for Liseberg med sitt flotte julemarked.Her dufter vi inn julestemning og kanskje det kan friste med en liten handel i en av de trivelige og mange bodene. Middag på Tyrolen Restaurant på Liseberg om kvelden.

2. dag, 6. desember

Etter god frokost, tid på egenhånd mulighet for å besøke julemarkedet i Nordstaden Kjøpesenter som også er en fint innslag. Vi tar plass i bussen og kjører via Svinesund med shopping på Nordby før vi returnerer tilbake til utgangspunktet.

Velkommen til et ekte juleeventyr

Pris pr. person kr. 2.200,-

Tillegg enerom kr. 610,-

Send oss en henvendelse