Juletur til Oset Hotell, 3 dager

22. november 2021

Oset er et er et hotell som formelig ”oser” av atmosfære. Ikke bare på grunn av de trivelige salongene fulle av detaljer i interiør og innredning, men vel så mye pga hotellet har 125 års erfaring med gjestfrihet. Hotellet er fortsatt i samme families eie og drives i dag av 5 generasjon Gudrun og Per Jørgen. Hotellet har 110 rom, svømmebasseng. I uke 47, 48 og 49 er det koselig julemarked på Oset med lokale leverandører innenfor kunst- og håndverk samt lokale matprodusenter stiller ut sine produkter for salg. Garasjen gjøres om til en lun og trivelig markedsplass med egen markedskafè.

Omvisning i fjellkirken og Gildehallen. Julenissen pleier også å stikke innom………..

 

1. dag, 22. november

Avreise fra avtalt tid og sted, turen går på gode veier med frivillig kafferast underveis. Ankomst Oset til julegrøt m/mandel (premie til den heldige mandelfinneren).

Resten av ettermiddagen til egen disposisjon før middag og dans til levende musikk.

 

2 .dag, 23. november

Frokost på hotellet. I dag blir det julemarked, fjell – lunsj, juletrefest og stort julebord om kvelden. Dans til levende musikk og resten av kvelden til felles hygge.

 

3. dag, 24. november

Etter god frokost tar vi plass i bussen og setter kursen tilbake til hjemstedet.

Pris pr. person kr 3,175,-

Tillegg enerom kr 265,- pr. døgn.

Alle grupper blir tatt i mot i bussen, velkomstmøte med servering av velkomstdrink, prisen inkl. full pensjon samt transport tur/retur.

Send oss en henvendelse