"Lotta på Liseberg", 2 dager

5. august 2019

Sommeren er godt i gang og med den følger en ny tur.

Fra den store scenen på Liseberg, byr Lotta Engberg på alsang. Sesongavslutningen av «Lotta på Liseberg» 2018 hadde over 1 million seere i Sverige + øvrige land og kunne ikke hatt en bedre avslutning på 10-års jubileet.

Nå kan det blir din tur til å være med på alsang.

1. dag, mandag 5. august

Avreise fra avtalt tid og sted, turen går med frivilig kafferast underveis og vi ankommer Gøteborg på tidlig på ettermiddagen. Vi sjekker inn på sentrale og flotte Scandic Europa som ligger i direkte tilknytning til Nordstaden kjøpesenter.
Litt tid på egenhånd før vi tar plass i bussen og setter kursen for Liseberg. (inngang inkludert)
Parken åpnet i 1923 og er i dag nordens største. I 2005 ble Liseberg også kåret til en av de 10 beste fornøyelsesparken i verden.
Vi får servert 3-retters middag på Lisebergs Vertshus og kl. 20.00 overværer vi showet med Lotta, reserverte sitteplasser forran. Tiden går fort når man har det hyggelig og i dag stemmer dette, etter endt show tar vi plass i bussen og returnerer tilbake til hotellet.

2. dag, tirsdag 6. august

Etter god frokost, tid på egenhånd mulighet for å besøke Nordstaden Kjøpesenter for de som ønsker shopping, her finnes også systembolag. Vi tar plass i bussen og kjører via Svinesund med shopping på Nordby før vi returnerer tilbake til utgangspunktet.

Pris pr. person kr. 2.585,-

Tillegg enerom kr. 690,-

Send oss en henvendelse