Maler - IKKE RøR

 

 

En ny, spennende og innholdsrik tur hvor vi får med oss mange perler.

Mange lar seg forføre av Den franske rivieriaen eller Côte d’Azur som det også kalles. Den franske riviera er alltid vel verdt et besøk. Den beste tiden å reise hit på er om våren og tidlig på sommeren, da alt blomstrer.

1 dag, 27.april

Avreise fra avtalt tid og sted. Bussen tar oss til Gardermoen hvor vi får avgang med Norwegian kl. 10.00 ankomst Nice kl. 12.55. Der venter bussen samt guide på oss og vi skal på en spennende utflukt i Nice, (frivillig lunsj) vi sjekker inn på vårt trivelig sentrumshotell Hotel Qualtiy Flore Nice Promenade. Resten av ettermiddagen til å gjøre oss kjent før middag på hotellet.

2 dag, 28.april

Etter god frokost møte vi vår guide, i dag går turen til Monaco. Monaco er verdens nest minste land.  Monaco ligger ved Middelhavet, nær den italienske grensen og er omringet av Frankrike på tre sider. Monaco består nesten bare av byområde. Monaco er delt inn i fire seksjoner (quartiers), Monaco-Ville (gamlebyen), La Condamine (havneområdet), Monte Carlo (viktigste boligområde og casinoet) og Fontvieille (nybygd). Det høyeste punktet i Monaco (140 moh.) ligger i sydskråningen av Mont Agel.Man forbinder Monaco med glamour og rikdom. Fyrstefamilien og deres liv har vi vel også hørt mye om. Her har vi en dag med mye spennende historie foran oss, frivillig lunsj og god tid i Monaco før turen går tilbake til hotellet for felles middag og resten av kvelden til egen disposisjon.

Dag 3, 29.april

Etter frokost i dag skal vi på til den lille badebyen Cannes på Den franske riviera er en vellykket kombinasjon av luksus, glamour, sjarmerende småby og eksklusivt badested.Cannes på Cõte d`Azur er berømt for sin filmfestival, som hvert år lokker til seg hele verdens kjendiselite. Og byen har utvilsomt et eksklusivt preg resten av året også. Her har filmstjerner og jetsettere funnet sitt ferieparadis langs den palmekantede strandpromenaden La Crioisette, der luksushotellene ligger vegg i vegg med eksklusive merkevarebutikker. Men du trenger slett ikke å være rik og berømt for å føle deg hjemme i Cannes. Frivillig lunsj denne dagen, tilbake til hotellet på ettermiddagen og resten av kvelden til egen disposisjon.

Dag 4, 30.april

I dag har vi fridag, frokost og middag på hotellet.

Dag 5, 1.mai

Frokost på hotellet før avreise. I dag går ferden til Lugano i det sydlige Sveits, som ligger i det italienskspråklige kantonet, Ticino ved grensen til Italia. Byens varme somre, som har ført til at mange kjendiser, underholdere og idrettsmennesker besøker byen, har gitt den kallenavnet «Sveits' Monte Carlo» Den er den niende største byen i Sveits etter folketall. Byen ligger syd for Alpene, ved Lago di Lugano mellom innsjøene Lago Maggiore og Lago di Como. Vinsmaking på Gajaudo underveis. Overnatting med middag på trivelige Continetal Park Hotel.

Dag 6, 2.mai

Etter frokost tar vi plass i bussen og fortsetter gjennom Sveits til Basel og passerer Strasbourg med frivillig kafferast underveis. Videre til Frankfurt am Main for overnatting. Middag på hotellet om kvelden.

Dag 7, 3.mai

Frokost på hotellet og vi gjør oss klare til å reise siste strekning med buss til Bad Bramsted.Vi kjører gjennom Tyskland og til Bad Bramstedt, en amstfri by i kretsen Segeberg i Schleswig-Holstein. Bad Bramstedt ligger 49 km sør for Kiel, på den historiske Hærveien tysk: Ochsenweg. Det er felles middag på kvelden. Siste hotell på denne turen er Tryp by Wyndham Bad Bramstedt. Her venter en god middag på hotellets restaurant.

Dag 8, 4.mai

Frokost på hotellet, og en kort tur på rundt 40 minutter til Kiel. Her venter Color Line som skal ta oss trygt tilbake til Oslo. Vi rekker en tur på Citti-markt for billig handel før skipet seiler kl 14.00. Buffet blir servert kl. 18.00, resten av kvelden til egen disposisjon.

Dag 9.mai

Vi spiser frokost om bord før ankomst Oslo kl 10.00 og turen går tilbake til utgangspunktet.

 

Pris pr. person Kr. 10.890,-  tillegg enerom og enelugar Kr. 2.300,-

Tillegg utv.lugar  Kr. 150,-

Send oss en henvendelse