Mårbacka m/Karlstad

1.november 2023

På Mårbacka Minnesgård, Selma Lagerlöfs hem står ett av Sveriges fineste julemarkeder klart
allerede fra 2.november. Når du går omkring i de historiske omgivelsene kan man kjenne Selma Lagerlöfs nærvær.

Julemessen holdes i stallene/låven omkring herregården. Her gjør håndtverkerne alt for å føre tradisjonene videre. Skaperglede og kvalitet er ledende for denne julemessen og mange av varene er håndlaget etter gamle tradisjoner. Julemarkedet er arrangert i regi av Svenske Slottsmessor som arrangerer julemarkeder på slott og herregårder i Sverige. De er kjente for å ha høy kvalitet på sine messer. Av håndtverk må man ha egenproduserte varer å selge.

Dag 1

1.november

Avreise Oslo kl. 09.00. Turen går direkte til Årjäng hvor vi får tid på egenhånd. Deretter tar vi plass i bussen og setter kursen til Grums hvor vi får servert dagens lunsj. Videre til Karlstad hvor vi sjekker inn på trivelige Scandic hotel Winn som venter på oss i dag. Vi sjekker inn og gjør oss kjent med omgivelsene før middag om kvelden. (Mulighet for hyggelig shopping i Karlstad.)


Dag 2

2.november

Etter frokost tar vi farvel med Karlstad for denne gang og setter kursen til Mårbacka og til julemarkedet som venter på oss. Ved ankomst får vi omvisning på Mårbacka Herregård. Tid på egenhånd til besøke julemarkedet. Her snuser vi inn duften av jul, her finnes julemarsipan, brente mandler, fudge samt egenprodusert håndtverk. Kanskje vi finner julegaver til hyggelige priser. Det skal smake med lunsj og vi får servert varm suppe m/kaffe på Mårbacka. Vi tar plass i bussen og gjør oss klar for shopping nr. 2, nærmere bestemt Tøckfors før vi tar turen tilbake til utgangspunktet. 

2 dagers tur

Pris pr. person kr. 2.880, inkludert buss, bompenger, 2 lunsjer, inngang Mårbacka m/guidet omvisning, 1 overnatting Scandic Winn med halvpensj.

Tillegg:

  • Enerom: 595,-

Send oss en henvendelse