Nyttårsfeiring på Oset Høyfjellshotell, 4 dager

29. desember 2020

Siden 1952 har Osets slagord vært «Kom til Oset og vær Dem 

selv». På 80-tallet ble det mer naturlig å skrive «Kom til Oset og vær deg selv». Det er noe med dette hotellet, man får den gode følelsen av å komme hjem. Hotellet har hatt drift i 130 år og drives i dag av 5-generasjon. På Oset Høyfjellshotell ligger alt til retter for en hyggelig nyttårsfeiring, så blir med oss og lag god stemning. 

 

1 dag, 29.desember

Avreise fra avtalt tid og sted, turen går med frivillig kafferast underveis og ankomst Oset Høyfjellshotell til lunsj. Vi sjekker inn og gjør oss kjent med omgivelsene før 3-retters middag om kvelden. Resten av kvelden til felles hygge og dans til levende musikk.

 

2 dag, 30.desember

God frokost på hotellet, formiddagen til egen disposisjon før lunsj. Etter lunsj blir det juletrefest ca. kl. 16.00 med sang, kaffe og kake med utlodding. Om kvelden, julebuffet. Dans til levende musikk. 

 

3 dag, 31.desember

Frokost på hotellet. I dag blir det mulighet for kanefart (ikke inkl. i prisen) eller omvisning i Fjellkirken, begge deler er værforbeholdt, før lunsj. Ca. kl. 18.30 blir det servert apertiff før 4-retters festmiddag ca. kl. 19.00. Dans til levende musikk. Kl. 23.45 nyttårstale før det store fyrverkeri kl. 24.00. Kl. 00.30 nattmat.

 

4 dag, 1.januar

Etter sen brunsj tar vi farvell med Oset for denne gang og setter kursen tilbake til utgangspunktet.

Pris pr. person Kr. 5.995,- som inkl. alt overnevnte (utenom kanefart).
Tillegg enerom Kr. 300,- pr. døgn.

Send oss en henvendelse