Om oss

Vi arrangerer reiser for grupper, skoler, firmaer og enkeltpersoner. Vårt motto er: For service og kvalitet. Mange hevder det, vi lever av det.

Buss og Reiseservice A/S, er et lite firma med sunn økonomi. Vi kommer gjerne på besøk og på møter i foreningene/firmaene med nærmere informasjon om våre forskjellige turkonsepter. Vi produserer spesialoppdrag etter ønske.

Fellesskap en destinasjon:

Før du går ombord i en av våre moderne busser på vei til et spennende sted, blir du automatisk en del av vårt fellesskap. Internt kaller vi alle kunder for gjester og alle grupper for ekstrafamilie. 

Vi tar forbehold om prisstigning ved pålegg om offentlige avgifter og endring av hoteller og spisesteder. 

Bestilling/betaling:

Skriftlig bekreftelse blir sendt ut så snart bestillingen er i orden, for gruppe blir alle turer fakturert i etterkant, gjelder både dagsturer og flerdagsturer. For individuelle gjester betales reisen innen 4 uker før avreise.

Avbestilling:

For hotellopphold må avbestilling foreligge innen 4 uker før avreisen hvis ikke annet er avtalt. Alle gjester anbefales å sørge for gyldig avbestillingsforsikring gjennom sitt egen forsikringsselskap. Forsikringen dekker avbestilling om deltageren, ektefelle, barn. Legeattest må fremlegges.

Reklamasjon:

Evt. Reklamasjon/klage skal tas opp med sjåfør/reiseleder umiddelbart for å rettet misforståelsen. Skriftlig klage må være sendt Buss og Reiseservice A/S senest 7 dager etter hjemkomst.

Reiseforsikring og Europeiske helsetrygdekort:

I følge EØS avtalen bør alle ha med seg Europeiske helsetrygdekortet ved utenlandsreiser. Dette gjelder også i de nye EU-medlemslandene i Øst-Europa. Kortet får du ved henvendelse til ditt lokale trygdekontor eller du kan bestille det via internett. Kortet erstatter tidligere blankett E-111 og har en gyldighet på 3 år. Kortet dekker verken hjemtransport, uforutsette hotellopphold eller lignende. 

Gyldig pass – visum:

Pass er eneste godkjente legitimasjon. Alle bør ha med seg gyldig pass på reiser utenfor Norden. Husk å sjekke at passet er gyldig i god tid før du skal på tur. Det anbefales på bære passet på deg eller i håndbagasjen.

Du finner trygghet og komfort i våre nye turistbusser. Vil du leie transport, kontakt oss 67051200.

Send oss en henvendelse