Påsketur til Straand Hotel Vrådal, 4 dager

1. april 2021

DET ER PÅ STRAAND DET SKJER...

Helt siden de første skysskarene tok inn på Straand i 1864, har hotellet vårt sørget for trivsel og god service, med gjesten i sen- trum. Gjestfriheten og de gode tradisjonene er gitt videre fra generasjon til generasjon, og over 150 år seinere kan man fortsatt føle seg som hjemme her. En helt spesiell atmosfære finner du i «gamlehotellet», som lever videre som en sentral del av det nye hotellet. Hadde de solide tømmerveggene i disse trivelige stuene talt, ville de hatt mangt å fortelle om tidligere tiders liv og virksomhet. Straand har en interessant og fargerik fortid som dagens vert Lars Arne Straand både er stolt av og føler seg forpliktet til å føre videre.

Påske uten ski!!!

Dag 1

Avreise fra Oslo kl. 10.00, mot Drammen, videre over Kongsberg til Notodden, Herfra kjører en gjennom frukt- bygdene i Midt-Telemark til Gvarv, videre til Årnes Kafe- teria, tid for en kaffepause, kanskje dere begynner å bli litt sultne? Turen fortsetter videre til Ulefoss hvor en møter og krysser Telemarkskanalen, kjører langs «kanalveien» til Vrangfoss sluser, kanalens største. Rusletur langs slusene og besøk i parken. I bussen igjen fortsetter en til Lunde videre langs kanalen til Fjågesund hvor kanalen igjen krysses og tilslutt opp bakkene til Vrådal og Straand Hotel. Innsjekk og kveldens store kveldsbuffet med etterfølgende kaffe og dans til levende musikk.

Dag 2

Etter frokost tur en til Z-museum i Treungen, et mu- seum som viser alt i nær historie, bl. annet mange flott veteranbiler og husholdningsartikler osv. Flott kjøretur langs Nisser, Telemarks største innsjø. Om kvelden serveres en stor velsmakende middag med etter følgende kaffe og dans til levende musikk.

Dag 3

Tid for en rolig dag i Vrådal, dersom det vær- og føre- forholdene tillater det kan en anbefale en busstur til toppen av skisenteret, hvor en får en flott utsikt over Vrådal og ellers kan få se hva skientusiastene driver med. På denne dagen grilles det til lunsj ute på terras- sen foran hotellet, her blir det både god mat, drikke, musikk og underholdning. Ettermiddagen kan brukes til et «dypp» i svømmebassenget. Etter buffet om kvelden blir det både påskeshow/ underholdning og dans i Straand Dancing.

Dag 4

Etter en velsmakende frokost, kl.11.00, utsjekk og hjemreise over Notodden, Kongsberg (friv. Kaffestopp underveis), og Drammen slik at man er hjemme i god tid før rushet.

Etter noen minnerike dager i Telemark, på Straand Hotel kan vi bare ønske oss tilbake.
Vi ser frem til neste tur!

Forbehold om endringer/bytting av dag.

Pris pr. person        kr 5.395,-

Prisen inkl: Buss, overnattinger m/helpensjon, utflukter og guider som beskrevet.

Tillegg:
Enkeltrom kr 990,- Dobbeltrom som enkeltrom kr 1.980,-

Send oss en henvendelse