Skagen med Color Skagen Hotel

11.juni 2023

Rett syd for odden der Kattegat og Skagerak møtes ligger Danmarks nordligste by, Skagen. Lyset her er noe helt spesielt som stråler over hele området fra Skagen i nord til Ålbæk i syd. Lysforholdene er bakgrunnen for at utallige kunstnere har oppholdt seg her og funnet inspirasjon til sine malerier (Skagenmalerne). På denne turen benytter vi oss av Fjordline på utreise og Color Line på returen.

1 dag

Avreise Oslo kl. 10.30. Vi kjører på gode veier til Langesund hvor Fjordline har avgang kl. 14.30. Mulighet for shopping ombord. Vi ankommer Hirtshals kl. 19.00, tar plass i bussen og kjører til trivelige Color Hotel Skagen. Vi sjekker inn på våre rom og gjør oss kjent med hotellet. Middag på hotellet om kvelden. Super Speed. 

2 dag

Etter god frokost på hotellet, tar vi turen til sentrum av Skagen, en levende fiskerby, som vi kan sammenligne med Svolvær i Lofoten. Hyggelig småbymiljø. Vi har anledning til å oppleve Skagen Museum, Anchers hus, Drachmannsmuseet, for ikke å glemme Grenen med «Sandormen». Vi får lokalguide i Skagen. Etter rundtur med guiden i denne sjarmerende byen får vi litt tid på egenhånd før vi returnerer tilbake til hotellet enten i buss eller til fots for de som ønsker det. Middag på hotellet om kvelden.

3 dag

Etter god frokost på hotellet tar vi plass i bussen og setter kursen mot øya Mors. Jesperhus Blomsterpark er nordens største blomsterpark. I parken kan man se over 1 million farvestrålende sommerblomter, kaktuser, palmer, roser m.m. Her finnes også et tropeland med frittflyvende fugler samt et stort akvarium med tropefisk. (N.B. For de som er
dårlige til bens går det et lite tog igjennom hele parken)

I den nederste delen av blomsterparken finner man ”H.C. Andersens eventyhave”. Her ser man de kjente eventyrene – delvis laget av blomster. Hele eventyrparken er beplantet med stauder, og er du heldig kan det hende at du møter selveste H.C. Andersen. Det blir servert buffet i parken før man etter noen hyggelige timer setter kursen tilbake til hotellet i Skagen for middag og resten av kvelden til felles hygge.

4 dag

Etter god frokost sjekker vi ut fra hotellet og setter kursen mot Hirtshals hvor Color Line, SuperSpeed har avgang kl. 12.45. Buffet inkl. drikke ombord. Vi får igjen en flott tur over Skagerak før ankomst Larvik kl. 16.30. Vi tar plass i bussen og setter kursen tilbake til utgangspunktet.

 

4 dagers tur

Pris pr. person kr. 6.895, inkludert buss, halvp., Jesperhus m/lunsj

Tillegg:

  • Enkeltrom: 1.785,-

Send oss en henvendelse