Skagen med Color Skagen Hotel og Superspeed, 3 dager

16/8, 23/8, 13/9 2021

Skagen er en perle man aldri går trett av. Kunstnerbyen som ligger der Kattegat og Skagerrak møtes. Vi får rikelig med tid til å nyte denne byen i fred og ro. Ved Skagen kan man se Den Tilsandede Kirke, besøke Grenen som skiller Skagerrak fra Kattegat. Vil man se vidt utover, kan man komme opp i Danmarks høyeste fyrtårn, Skagen Fyr fra 1856. Skagen har et blomstrende uteliv, med en rekke restauranter, barer og vertshus. En gruppe skandinaviske malere på 1880- og 1890-tallet - Skagenmalerne - fant lyset så spesielt og spennende at de bosatte seg i området og skapte mesterverker som kan ses på Skagen Museum. Fargen på husene er spesiell -Skagengul - og karakteristisk er de hvite kantene på taksteinene.

Dag 1

Avgang fra Oslo kl.14.30, og på gode Vestfoldveier har vi avgang med ”SuperSpeed” fra Larvik kl.17.30. Vi koser oss med buffeten under overfar- ten på 3 timer og 30 minutter. Skipet er i seg selv et meget hyggelig ”bekjentskap” med deilig mat, serviceinnstilt mannskap, fine butikker og bare kos. Ankomst Hirtshals ca.kl.21.00 og vi kjører direkte til Skagen med Skagen Hotell for innsjekking. På dette deilige hotellet skal vi bo i 2 netter.

Dag 2.

Etter en god frokost skal vi kose oss i Skagen. Vi kan besøke Gamle Skagen med den ”Tilsannede kirke”. God tid i Skagen for å besøke de forskjellige museer og tid for en lunsj på for eksempel

en hyggelig sentrumskro. Med bussen tar vi en tur til De Hvite Klitter og Grenen hvor de 2 hav møtes, ca. kl.17.00 reiser vi opp til Skagen Hotell hvor vi slapper av frem til middag kl.19.00. Kvelden til egen disposisjon.

Dag 3.

Frokost kl.07.00 – 09.00 Vi reiser deretter ut til Hirtshals. Super Speed” har avgang kl.12.45 og vi finner gode tilbud i skipets tax-free butikker, vi ny- ter på nytt buffeten i restauranten under overfarten og utsikten over hav og skjær.

Ankomst Larvik kl.16.30 og på gode veier er vi tilbake i Oslo ca. kl.19.00.

HJERTELIG VELKOMMEN

Pris pr. person kr. 4.995,-

Prisen inkl: Buss, 2 overnattinger m/halvp., guide i Skagen

Tillegg enerom kr. 750,- pr. døgn.

Send oss en henvendelse