Stockholm og skjærgården, 4 dager

27. juli 2021

Stockholm.

En pulserende verdensby som er bygd på 14 øyer som bindes sammen av 53 broer, ved Mälarens utløp, på Sveriges østkyst og er berømt for sin vakre beliggenhet.

På denne turen bor vi på Downtown Camper by Scandic. Interessant bysightseeing på dag 2 så dere blir litt kjent før dere gjør byen på egen hånd. Båttur i Stockholms skjærgård, hvis dere ønsker har dere tid til å besøke Skansen. På returen besøker vi Domkirken i Uppsala.

Dag 1

Avreise fra Oslo kl. 09.00. Vi kjører via Kongsvinger, Karlstad og Ørebro. Beregnet ankomst Stockholm, ca. kl. 18.00. Underveis har vi noen korte
pauser og en solid lunsjstopp (ikke inkl). Vi

sjekker inn på Downtown Camper by Scandic i sentrum av Stockholm. Overnatting i dobbeltrom, Middag på hotellet.

Dag 2

Frokost før vi samles i bussen ca. 09:30 til 3 timer sightseeing. Vi får med oss de viktigste fasilitetene
i sentrum, slottet, kirker, Stadshuset m.m. Drottningholm Slott finnes på UNESCO`s liste. Det er vår tids best bevarte konglige slott som er oppført på 1600-talet og som samtidig er representativt for all europeisk kongelig arkitektur fra den tiden. Så skal vi være med på en skjærgårdstur, med lunsj om bord, fra kl. 13.00.
Her opplever vi den svenske skjærgården på det fineste. Tidlig kveld, kl. 17.30, kjører vi til Skansen og Fornøyelsesparken Grøna Lund. (Entre SEK ca. 200,-).
Et besøk her er en vandring gjennom kultur. Skansen er ikke bare et av verdens eldste friluftsmuseum, men også Stockholms eneste dyrepark. Skansen frister med opplevelser for både store og små. Her får vi
muligheter til å kjøpe oss noe å spise m.m. Bussen kjører tilbake til hotellet på avtalt tid.

Dag 3

Frokost på hotellet. I dag skal vi kose oss i Stockholm på egen hånd. Ingen felles middag, i kveld må dere
kose dere på byen.

Dag 4

Etter frokost (kl.09.00) setter vi kursen vestover via Uppsala. Her skal vi besøke Domen (hvis det er messe, kommer vi ikke inn), fortsetter via Karlstad og til Töcksfors for kaffe (ikke inkl). Siste etappe via Askim og tilbake til utgangspunktet ca. kl.20.00.

HJERTELIG VELKOMMEN

Pris pr. person kr 5.995,-

Prisen inkluderer buss, overnatting m/frokost, 1 middag og 1 lunsj, samt bysightseeing, båttur, inng./omvisning Uppsala Domkrike.

Tillegg for enkelrom på hotellet kr 2.350,-

Send oss en henvendelse