2 dager, Laholmen Hotell m/julemarkedet på Koberg Slott

24. november 2024 - FÅ LEDIGE PLASSER !

En innholdsrik juletur hvor turen ikke går så langt over svenskegrensen da  julemarkedet på Koberg Slott, ligger mellom Sollebrunn og Trollhättan. Slottet  har aner fra 1400-tallet og har siden 1772 vært i adelsslekten Silfervershiolds eie. Slottet er bosted for Prinsesse Desire, kong Carl Gustav's søster. Det er ikke åpent for almenheten, men i dag åpnes stallene for en av Sveriges mest eksklusive julemarkeder i regi av Svenske Slottsmessor. Vogn og selemuseum fra en svunnen tid åpner også under messen.

Dag 1, sødag 24. november

Avgang Oslo kl. 09:00. Turen går med frivillig kafferast underveis til Kolberg Slott. Julemessen som holder til i sidebygningene er fylt til bristepunktet med flere av landets beste håndtverkere. Her finner man alt fra smijernsprodukter, halmbukker/hest, sløyd, lys, keramikk bare for å nevne noe. Alle utstillerne lager sine egne produkter som man bare kan kjøpe på messen og du kjøper direkte av håndverkeren. I de velfylte matbodene finner man alle julens godbiter som marsipan, mandler, gløgg, spekepølser, brød, viltkjøtt og mye mer. Mulighet for kaffe og en kakebit på messens kafe. Slottets hovedattraksjon er museet med vogner og seletøy. Tid på egenhånd før vi tar plass i bussen og kjører til Strømstad og Laholmen Hotell som venter oss i dag. Vi sjekker inn på hotellet, gjør oss kjent med omgivelsene før 3-retters middag om kvelden. Resten av kvelden til felles hygge med underholdning i loungen.

Dag 2, 25. november

Etter en god frokost, tar v plass i bussen og turen går til Eurocash, Systembolaget og en stopp på Nordby, før turen går tilbake til utgangspunktet.

2 dager

Pris kr. 2.600,-

Tillegg enerom kr. 430,-

Prisen inkluderer buss, 1/2 pensjon, inngang Kolberg Slott.

Send oss en henvendelse