4 dager, juletur til Lübeck

9. desember 2024 - FÅ LEDIGE PLASSER !

Under kirketårnene i Lübeck skinner tusenvis av lykter i november og desember. Det dufter av rykende varm glühwein, brente mandler og bratwurst. I adventstiden kommer besøkende fra alle hjørner og tar del i en mer enn 350 år gammel julemarkedtradisjon i byen ved Trave. Mange besøkende til tross, der er en lun og avslappet atmosfære, en fantastisk opptakt til den egentlige julefeiringen. Å gjøre deler av julehandelen på julemarkedet i Lübeck vil være en stor opplevelse. Er man ikke i julestemning når man kommer dit, er man i hvert fall det når man reiser derfra.

1. dag, mandag 9. desember 

Avreise fra avtalt tid og sted. Turen går på gode veier via Østfoldbyene til Svinesund. Frivillig kafferast underveis. Videre gjennom Bohuslän til Gøteborg. Sjåføren kjører en liten sightseeing tur i Gøteborg med dere. Videre til kaia hvor Stena Line har avgang kl. 18.45. Ombord venter våre lugarer som har dusj/WC og sengene står på gulvet. Julebordet inkl. fri drikke av øl, vin og min. vann og er forhåndsreservert til oss. Resten av kvelden til egen disposisjon.

2. dag, 10. desember

Ankomst Kiel kl. 09.15. Frokost ombord. Etter tollklarering tar vi plass i bussen. Vi kjører gjennom små landsbyer og ankommer hansabyen Lübeck. Her får vi sightseeing med vår sjåfør. Vi ser blant annet Budenbrooks hus, Niedereggers Marsipanhus, Rådhuset, Mariakirken og den berømte Lübecker Tor. Frivillig lunsj. Vi sjekker inn på vårt 4-stjerners hotel Park Inn by Radisson, som bare ligger et steinkast unna julemarkedet. Det fine med å bo sentralt, er at man kan gå tilbake til hotellet for å ta seg en pause i shoppingen. Gamlebyen i Lübeck befinner seg på Unescos verdensarvliste. Vi koser oss med pepperkaker, Glühwein og for ikke å glemme marsipanen. Kanskje vil en herlig Wienersnitzel friste som frivillig lunsj - hvis vi har plass til mere i magen. Tid på egenhånd før middag om kvelden og deretter mulighet for å sjekke utelivet i Lübeck.

3. dag, 11. desember

Frokost på hotellet. Igjen får vi tid til å se julemarkedet før vi tar plass i bussen og setter kursen mot City marked for virkelig storhandel. Her finnes alt av hva man kan ønske. Videre til Kiel hvor Stena Line’s båt har avgang kl. 18.45. Igjen blir der servert julebord inkl. fri drikke av øl, vin og min. vann. Resten av kvelden til felles hygge.

4. dag, 12. desember

Frokost før ankomst Gøteborg kl. 09.15. Vi tar plass i bussen og kjører på gode veier med stopp på Nordby hvis ønskelig, for frivillig kafferast og siste shopping. Deretter går turen tilbake til utgangspunktet.

Pris pr. person kr. 6.395,-

Tillegg for enerom kr. 850,-

Tillegg for enelugar kr. 650,- tur/retur.

Tilegg for utv.lugar kr. 760,- pr lugar tur/retur.

Tillegg enelugar utv. kr. 1.130,-

Send oss en henvendelse