Juletur til Lübeck, 4 dager

26. november 2019

Under kirketårnene i Lübeck skinner tusenvis av lykter i november og desember. Det dufter av rykende varm glühwein, brente mandler og bratwurst. I adventstiden kommer besøkende fra alle hjørner og tar del i en mer enn 350 år gammel julemarkedtradisjon i byen ved Trave. Mange besøkende til tross, der er en lun og avslappet atmosfære, en fantastisk opptakt til den egentlige julefeiringen. Å gjøre deler av julehandelen på julemarkedet i Lübeck vil være en stor opplevelse. Er man ikke i julestemning når man kommer dit, er man i hvert fall det når man reiser derfra.

1. dag, 26. november

Avreise fra avtalt tid og sted. Turen går på gode veier via Østfoldbyene til Svinesund. Frivillig kafferast underveis. Videre gjennom Bohuslän til Gøteborg, sjåfør kjører en liten sightseeing tur i Gøteborg med dere. Videre til kaia hvor Stena Line har avgang kl. 18.45. Ombord venter vår lugarer som har dusj/WC julebordet inkl. fri drikke av øl, vin og min. vann er forhåndsreservert til oss. Resten av kvelden til egen disposisjon.

2. dag, 27. november

Ankomst Kiel kl. 09.15. Frokost ombord. Etter tollklarering tar man plass i bussen. Vi kjører gjennom små landsbyer og ankommer hansabyen Lübeck. Her får vi sightseeing med vår sjåfør. Vi ser blant annet Budenbrooks hus, Niedereggers Marsipanhus, Rådhuset, Mariakirken og den berømte Lübecker Tor. Frivillig lunsj. Vi sjekker inn på vårt 4-stjerners hotel Park Inn by Radisson. Tid på egenhånd før middag om kvelden og deretter mulighet for å sjekke ut utelivet i Lübeck.

3. dag, 28. november

Frokost på hotellet. Igjen får vi tid til å se julemarkedet før vi tar plass i bussen og setter kursen mot City marked for virkelig storhandel. Her finnes alt av hva man kan ønske. Videre til Kiel hvor Stena Line’s båt har avgang kl. 18.45. Igjen blir der servert julebord inkl. fri drikke av øl, vin og min. vann. Resten av kvelden til felles hygge.

4. dag, 29. november

Frokost før ankomst Gøteborg kl. 09.00. Vi tar plass i bussen og kjører på gode veier med stopp på Nordby hvis ønskelig for frivillig kafferast og siste shopping. Deretter går turen tilbake til utgangspunktet.

Pris pr. person kr. 4.555,-

Tillegg for enerom kr. 540,-

Tillegg for enelugar kr. 495,- tur/retur.

Tilegg for utv.lugar kr. 420,- pr lugar tur/retur.

Send oss en henvendelse