4 dager, julebyen Innsbruck - Nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirchen

30. desember 2024

4 dager i julebyen Innsbruck med nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirchen

Innsbruck: Tirols største by og delstatens hovedstad. Den ligger ved elven Inn og er omkranset av høye fjell. Bybildet er preget av mange gotiske og barokk bygninger, siden Innsbruck ikke har var vært residensby for Tirols grever siden 1420, men også for enkelte Østerriske erkehertug(inn)er og tysk romerske keisere.

1 dag, 30.desember

Avreise fra avtalt tid og sted, turen går direkte til Gardermoen for flyavgang med Norwegian. (Avgangstid ikke fastsatt enda) ankomst München, vår buss venter på oss og tar oss til Innsbruck. Vi sjekker inn på vårt hotell, gjør oss kjent med omgivelsene før middag på hotellet om kvelden.

 2 dag, 31.desember

Frokost og nyttårs middag på hotellet. For de som ønsker det er det mulighet for en tur til Garmich-Partenkirchen for å se prøvehopping. Stor mulighet for at vi får møte hoppgutta våre.  Eller man kan ta en tur på julemarkedet i Maria Theresien Street som fortsatt er open. Julemarkedet er omkranset av juletrær med masse små glitrende lys.

3 dag, 1.januar

Etter frokost tar vi plass i bussen og kjører til Garmisch-Partenkirchen hvor vi skal overvære nyttårshopprennet som også inngår i den tysk-østerriske hoppuka og verdenscupen. Bakken ble også brukt under OL i 1936. Vi får gode billetter på langsiden hvor vi er samlet. Deretter går turen tilbake til hotellet for middag.

4 dag. 2.januar

Etter frokost tar vi plass i bussen og kjører til München for flyagang til Gardermoen, avgangstid ikke fastsatt enda. Ved Gardermoen møter vi vår buss som tar oss tilbake til utgangspunktet.

 

4 dager

Pris pr. person       kr. 10.350,-

Tillegg enerom fra kr.     450,- pr. døgn

Send oss en henvendelse