3 dager, juletur til Oset Høyfjellshotell

2. desember 2024

 

Oset er et er et hotell som formelig ”oser” av atmosfære. Ikke bare på grunn av de trivelige salongene fulle av detaljer i interiør og innredning, men vel så mye pga hotellet har 125 års erfaring med gjestfrihet. Hotellet er fortsatt i samme families eie og drives i dag av 5 generasjon Gudrun og Per Jørgen. Hotellet har 110 rom og bl.a. svømmebasseng. 

I uke 47, 48 og 49 er det et koselig julemarked på Oset med lokale leverandører innenfor kunst- og håndverk. Også lokale matprodusenter stiller ut sine produkter for salg. Garasjen gjøres om til en lun og trivelig markedsplass med egen markedskafè.

Omvisning i fjellkirken og Gildehallen. Julenissen pleier også  å stikke innom………..

 

1 dag, 2. desember

Avreise fra avtalt tid og sted, turen går på gode veier med frivillig kafferast underveis.  Ankomst Oset til julegrøt m/mandel (premie til den heldige mandelfinneren).

Resten av ettermiddagen til egen disposisjon før middag og dans til levende musikk.

2 dag, 3. desember

Frokost på hotellet. I dag blir det julemarked, fjell – lunsj, juletrefest og stort julebord om kvelden. Dans til levende musikk og resten av kvelden til felles hygge.

3 dag, 4. desember

Etter god frokost tar vi plass i bussen og setter kursen tilbake til hjemstedet.

Pris pr. person   Kr. 4.240,-

Tillegg enerom  Kr.    350,- pr. døgn

Alle grupper blir tatt i mot i bussen, velkomstmøte med servering av velkomstdrink. Prisen inkl. full pensjon samt transport tur/retur.

 

Send oss en henvendelse