Rhinen i Flammer, 4 dager

4. juli 2019

Det som startet for lenge siden, er fortsatt like populært.

Siden 1977 har det tradisjonelle fyrverkeri «Rhein in Flammen» blitt besøkt av millioner av besøkende fra hele verden. Ja, vi snakker om Rüdesheim, et av Tysklands flotteste områder, og regionen Rheingau. Rheingau står på UNESCO’s liste og er kjent for sine gamle slott, godt bevarte ruiner og, selvfølgelig, viner i verdensklasse.

1. dag, 4. juli

Avreise fra avtalt tid og sted. Turen går på gode veier via Østfoldbyene til Svinesund. Frivillig kafferast underveis. Videre gjennom Bohuslän til Gøteborg, i godvær kjøres kystveien over Tjørn og Orust. Stena Lines jumboferge har avgang kl. 18.45. Ombord venter komfortable lugarer, alle med senger på gulvplan og dusj/WC. Det blir servert buffet om kvelden inkl. fri drikke av øl, vin og min. vann, resten av kvelden til felles hygge.

2. dag, 5. juli

Frokost før ankomst Kiel kl. 09.15. Vi tar plass i bussen og passerer Hamburg, videre til Frankfurt am Main og ankomst Rüdesheim sent på ettermiddagen. Vi sjekker inn på vårt trivelige 4-stjerners Hotel Traube som ligger midt i sentrum, middag og resten av kvelden til å gjøre seg kjent i disse vakre omgivelsene og kanskje smake på en Rüdesheimer kaffe? Flere av vinstuene har dans til levende musikk hver kveld.

3. dag, 6. juli

Etter frokost hvor vi har en fantastisk utsikt over Rhinen fra restauranten blir det frivillig utflukt til den sjarmerende byen Cochem. 

Byen er nevnt i kilder fra 866, trange små gater med hyggelige restauranter og pulserende småbyliv. Tilbake til hotellet tidlig på ettermiddagen. Ca. kl. 19.00 går vi om bord i båten Asbach som skal ta oss med på båttur på Rhinen. Mens vi nyter en velsmakende middag går båtturen på Rhinen langs slott og gamle romantiske ruiner. Skipskonvoien på ca 50 opplyste skip møtes, seiler sammen og vi kan nyte en romantisk og uforglemmelig kveld mens vi opplever Rhinen i Flammer. 

Tilbake i Rüdesheim ca. kl. 24.00.

4. dag, 7. juli

Etter god frokost har vi dagen i dag til fri disposisjon. En tur iDrosselgasse, en sjarmerende, smal gate som skjærer gjennom kjernen av Rüdesheim am Rheins gamleby er verdt et besøk. Den populære gaten er 144 meter lang, og full av liv med vinkjellere, markeder og historiske detaljer, levende musikk i dette fantastiske smuget fullt av vinbarer, tavernaer med uteservering. Middag på hotellet om kvelden. 

5. dag, 8. juli

Avreise etter tidlig frokost, via Frankfurt, Kassel, Hannover med frivillig lunsj underveis. Båtavgang med Stena Line kl. 18.45 om kvelden. Det blir servert buffet om bord inkl. fri drikke.

6. dag, 9. juli

Frokost før ankomst Gøteborg kl. 09.15. Vi kjører nordover og tar en tur innom Svinesund/Nordby for shopping før turen går tilbake til utgangspunktet.

Velkommen til en uforglemmelig 

opplevelse "Rhinen i Flammer"

Pris pr. person Kr. 9.795,- som inkl. alt overnevnte.

Tillegg enerom Kr. 250,- pr. natt

Tillegg enelugar Kr. 520,- tur/retur

Tillegg utv.lugar Kr. 200,- pr. person tur/retur

Send oss en henvendelse